Wie ik ben

Mijn naam is Tina en ik ben gevestigd in Alkmaar, waar ik tevens mijn praktijk run. Mijn professionele achtergrond omvat een breed scala aan opleidingen en werkervaring in zowel de commerciële sector als de zorgsector. De kennis die ik tijdens mijn opleidingen en cursussen heb opgedaan, heb ik met succes in de praktijk kunnen toepassen en verder ontwikkelen. Sinds het behalen van mijn eerste beroepsopleiding in 1985, ben ik voortdurend bezig geweest met het uitbreiden van mijn kennis in verschillende richtingen.

Hieronder geef ik een overzicht van mijn relevante kwalificaties die mij in staat stellen mijn praktijk te runnen:

"Wees niet bang voor de nieuwe ideeën
Maar juist voor de oude…"

Ik ben ervan overtuigd dat het leven een doel heeft voor een ieder op andere wijze. Inzichten en doelen veranderen door levenservaringen. Door het levensproces te accepteren als een feit (de realiteit van het moment) kun je open blijven staan te mogen zijn wie jij bent. Ook als dat nu anders is als voorheen.

Eenvoud geeft rust

Door de realiteit te kunnen zien, kunnen mogelijkheden zich openbaren. In “hoe gaan we te werk”, geef ik aan geen vaktermen uit de psychologie te benoemen. Dat heeft te maken met mij als persoon. Mijn persoonlijke levenswijze is het leven niet ingewikkelder maken dan het is. Eenvoud kan rust geven, rust geeft inzicht en inzicht geef handvatten meer ingewikkelde processen aan te kunnen. Het is daarom dat ik graag start bij de basis. Een ieder kan daarna zelf bepalen hoe hoog de lat te leggen voor zijn/haar verdere toekomst. Dat kan met mijn ondersteuning zijn of door dit zelfstandig op te pakken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, maar durf je niet meteen in het diepe te springen? Maak dan vooral een vrijblijvende afspraak zodat we elkaar eerst leren kennen.