Therapie

Een bloem en een bij, ze hebben elkaar nodig om te overleven, te ontwikkelen en te genieten in de natuur. Ze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Mensen zijn aan de natuur, zichzelf én met elkaar verbonden, maar als je die verbinding kwijt bent is het leven soms lastig.

De zoektocht naar jezelf

Er kunnen storingen ontstaan, hetzij bewust, onbewust of door externe factoren. Je kunt klachten krijgen op fysiek- en mentaal vlak waardoor je niet lekker in je vel zit, je moe bent of simpelweg gewoon moedeloos wordt van je situatie. Je kunt gaan twijfelen aan jezelf of aan anderen en dit helpt je niet bij het herstelproces. Wanneer het leven een puzzel lijkt van meer dan 1000 losse stukjes is het zaak om die puzzelstukjes weer te gaan verbinden tot één geheel.

De basis voor verbinding kan scheuren vertonen of zelfs verdwenen lijken te zijn. Denk hierbij aan je werk, privé, opvoeding, je ouders, relaties of bij zorg voor een dierbare. Hoe herstellen we deze weer? Ik help jou graag in je zoektocht naar verbinding met jezelf, je naasten en je omgeving.

Hoe herstellen we deze?

Hierbij wil ik jou helpen. Wat is er nodig om je weer verbonden te voelen met jezelf, je naasten en je omgeving. Misschien heeft jouw omgeving wel iets nodig.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, maar durf je niet meteen in het diepe te springen? Maak dan vooral een vrijblijvende afspraak zodat we elkaar eerst leren kennen.