Mijn werkwijze

Het kennismakingsgesprek vormt een cruciale basis voor ons samenwerkingsverband. Dit gesprek stelt ons in staat om de noodzakelijke verbinding te creëren die leidt tot een succesvolle samenwerking. Aangezien ieder individu uniek is, bestaat er zelden een kant-en-klare aanpak voor therapie of coaching.

Vrijblijvend kennismaken

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is daarom onmisbaar om te ontdekken of ik de juiste ondersteuning voor jou kan bieden. Er zijn uiteenlopende therapievormen beschikbaar en hoewel het woord ’therapie’ soms een negatieve associatie oproept, omvat mijn werkwijze diverse methoden om jouw situatie te doorgronden. Of je dit nu beschouwt als therapie, coaching of een onmiskenbaar traject voor persoonlijke ontwikkeling, samen zullen we de meest effectieve aanpak vinden om jou verder te helpen.

"A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking, Because her trust is not on the branch It’s on her own wings. Believe in yourself and you can conquer the world."

Samen de puzzel oplossen

Ons uiteindelijke doel is het herstellen van jouw “levenspuzzel” tot een punt waar jij tevreden bent. Het is belangrijk om te beseffen dat in mijn aanpak jij de drijvende kracht bent, terwijl ik slechts tijdelijke ondersteuning bied. Mijn verantwoordelijkheid ligt in het assisteren bij het behalen van jouw doelen, zodat je uiteindelijk op eigen kracht verder kunt.

Het vaststellen van de juiste doelen is onze eerste taak. Mijn focus ligt voornamelijk op het ontwikkelen van jouw bewustzijn van de realiteit. Hoewel dit eenvoudig klinkt, is het in werkelijkheid een vaardigheid die een levenslange impact heeft. Door samen te werken, ontdekken we de aanpak die perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Persoonlijke behandelwijze

Binnen de psychologie worden vaak vaktermen gehanteerd die relevant zijn voor het vakgebied. Echter, in mijn rol als coach en therapeut kies ik er bewust voor om deze terminologie niet te gebruiken. In plaats daarvan ligt de focus op jou als uniek individu, en werken we samen aan een persoonlijke behandelwijze die leidt tot optimale resultaten.

We stellen gezamenlijk een realistisch behandelplan op, inclusief duidelijke doelen en een geschatte tijdsduur. Soms is er minder nodig dan je in eerste instantie denkt. Er zijn 5 natuurgerichte principes die ons welzijn beïnvloeden. Bij het herstellen van 1 volgen vaak als dominostenen andere klachten en ziet de wereld er weer betekenisvol voor je uit.

Ik wil graag de persoon voor jou zijn, die je ondersteunt en begeleidt op weg daar naar toe.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, maar durf je niet meteen in het diepe te springen? Maak dan vooral een vrijblijvende afspraak zodat we elkaar eerst leren kennen.